top of page

Mikä ihmeen johtamisen ihmiskäsitys?

Jokaisessa organisaatiossa on joko tietoisesti tai tiedostamatta omaksuttu jonkinlainen ihmiskäsitys. Se vaikuttaa kaikkeen tekemiseen ja muovaa yrityskulttuuria. Yrityskulttuuria ja johtamiskulttuuria kehitettäessä ei ole yhdentekevää millaiseen ihmiseen organisaatiossanne uskotaan.

Kun ihmiskäsitys muuttuu, myös työyhteisön kulttuuri muuttuu. Me autamme työyhteisöjä muuttamaan kulttuuriaan tekemällä työtä esihenkilöiden ja johtajien ihmiskäsityksen kanssa. 

Ymmärrys ihmisestä
johtamisen keskiöön

 

Viimeiset sata vuotta työelämä on nähnyt ihmisen eräänlaisena koneen jatkeena, robottina tai kasvottomana resurssina. Tällöin suuri osa inhimillisestä potentiaalista on jätetty johtamisen ulkopuolelle. Jotta yritys pystyisi hyödyntämään inhimillisen potentiaalinsa, on tärkeää tiedostaa mikä tekee ihmisestä ihmisen.

Onnistuneessa johtamisessa on siis kysymys kahdesta asiasta:

  • millainen on se olento, jota johdetaan ja

  • miten kulttuuria muotoillaan strategiaa tukevaksi.

 

Johtaminen ilman tervettä ihmiskäsitystä harvoin johtaa tavoiteltuun lopputulokseen. Strategia, jota kulttuuri ei tue, on yleensä tuomittu epäonnistumaan. Johtamisen tuloksiin vaikuttaa ratkaisevasti se, kohtaako esihenkilö tiiminsä jokaisen jäsenen vahvuuksien vai heikkouksien kautta.

Johtamisen ihmiskäsitys
HumanConcept.png

Milestonen Johtamisen ihmiskäsitys™️

Missiomme on muuttaa työelämän ihmiskäsitys inhimilliseksi. 


Me tiedämme, että pysyvä muutos kohti parempaa johtajuutta tapahtuu, kun organisaation ihmiskäsitys muuttuu.

Johtamisessa ihmiskäsitys ilmenee tavoissa, joilla pyrimme ohjaamaan muiden ihmisten käyttäytymistä. Olemme Milestonessa kuvanneet ja kehittäneet johtamisen ihmiskäsitystä jo noin kahdenkymmenen vuoden ajan. Milestonen ihmiskäsitys vastaa kysymykseen, mitä ihmiskäsityksen huomioiminen voisi parhaimmillaan työelämässä tarkoittaa.

Inhimillisellä johtamisella parempiin tuloksiin

Milestone Human Concept

Käsityksemme ihmisestä rakentaa työyhteisön kulttuuria. On sanottu, että kulttuuri syö strategian aamupalaksi. Me Milestonella uskomme, että se, mikä puolestaan voi pahimmillaan syödä tai parhaimmillaan rakentaa yhteisön kulttuuria, on ihmiskäsitys.

Tähän tarpeeseen syntyi Certified Human Leader™️ -ohjelma. Hyvän ihmisten johtajan sertifikaattiin tähtäävä digitaalinen johtamisen kehittämisen ohjelma tuo organisaatiosi esihenkilöt yhteen ihmiskeskeisen johtamisen äärelle.

 

Palvelu tarjoaa pysyvän muutoksen avaimet kohti parempaa ja ihmisläheisempää johtajuutta oivalluttavan ja reflektoivan lähestymistapansa ansiosta. Muuttamalla esihenkilöiden toimintaan vaikuttavia asenteita ja uskomuksia, saadaan aikaan johtamisen muutos, joka tukee hyvinvointia ja parantaa liiketoiminnan edellytyksiä.

Haluan mukaan sisäpiiriin ja tilaan uutiskirjeen

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta

bottom of page