top of page
IMG_0290_1.jpg

Näe ihminen, haasta ihmiskäsityksesi 
Rakenna parempaa johtajuutta -kirja

Haluatko syventää johtamistaitojasi ja edistää inhimillisempää työkulttuuria? Tilaa nyt uusi teos "Näe ihminen, haasta ihmiskäsityksesi - Rakenna parempaa johtajuutta" ja saat käytännön työkaluja ihmisten johtamiseen.

 

Käytössämme on enemmän tietoa ihmisen käyttäytymisestä kuin koskaan ennen, kiitos aivotutkimuksen, psykologian ja käyttäytymistieteiden kehityksen. Silti vanhentuneet ja virheelliset uskomukset ihmisistä ovat edelleen tiukasti juurtuneina organisaatioiden toimintatapoihin, ohjausmekanismeihin ja asenteisiin.

 

Näe ihminen, haasta ihmiskäsityksesi -kirja ravistelee näitä vanhentuneita uskomuksia tarjoten uudenlaisen näkökulman johtamiseen. Kirja keskittyy ihmisen merkitykseen työelämässä ja johtamisessa, tarjoten samalla konkreettisia työkaluja ihmisten johtamiseen ja auttaen lukijaa tarkastelemaan omassa työyhteisössään vallitsevia ajattelumalleja.

 

Kirjassa esitellään lähes 30 työkalua inhimillisen johtamisen ja työkulttuurin kehittämiseen. Näiden harjoitusten avulla voit pohtia omaa johtamistapaasi ja kokeilla uusia ideoita yhdessä tiimisi kanssa. Olipa sitten kyse johtajuudesta, esihenkilötehtävistä tai muista työrooleista, tämä kirja tarjoaa arvokkaita oppeja ja välineitä.

 

Tilaa 'Näe ihminen, haasta ihmiskäsityksesi' -kirja ja astu kohti inhimillisempää työkulttuuria! Tartu tilaisuuteen ja ole osa muutosta. Tämä teos ei tee sinusta täydellistä johtajaa, mutta auttaa sinua kehittymään avoimemmaksi, itsensä hyväksyvämmäksi ja ymmärtävämmäksi johtajaksi – paremmaksi versiona itsestäsi.

Kirjan hinta on 40€ (sis alv 10%) + postituskulut. 

Tilaa kirja täältä  tai sähköpostitse postia@milestone.fi

bottom of page