top of page
IMG_0290_1.jpg

Kirja: Ihmisvoimainen organisaatio

Haluatko syventää johtamistaitojasi ja edistää inhimillisempää työkulttuuria? Tilaa nyt ennakkoon uusi teos "Ihmisvoimainen organisaatio" ja saat käytännön työkaluja ihmisten johtamiseen!

 

Käytössämme on enemmän tietoa ihmisen käyttäytymisestä kuin koskaan ennen, kiitos aivotutkimuksen, psykologian ja käyttäytymistieteiden kehityksen. Silti vanhentuneet ja virheelliset uskomukset ihmisistä ovat edelleen tiukasti juurtuneina organisaatioiden toimintatapoihin, ohjausmekanismeihin ja asenteisiin.

 

Pian julkaistava Ihmisvoimainen organisaatio -kirja ravistelee näitä vanhentuneita uskomuksia tarjoten uudenlaisen näkökulman johtamiseen. Kirja keskittyy ihmisen merkitykseen työelämässä ja johtamisessa, tarjoten samalla konkreettisia työkaluja ihmisten johtamiseen ja auttaen lukijaa tarkastelemaan omassa työyhteisössään vallitsevia ajattelumalleja.

 

Kirjassa esitellään lähes 30 työkalua inhimillisen johtamisen ja työkulttuurin kehittämiseen. Näiden harjoitusten avulla voit pohtia omaa johtamistapaasi ja kokeilla uusia ideoita yhdessä tiimisi kanssa. Olipa sitten kyse johtajuudesta, esihenkilötehtävistä tai muista työrooleista, tämä kirja tarjoaa arvokkaita oppeja ja välineitä.

 

Tilaa Ihmisvoimainen organisaatio -kirjan ennakkoon ja astu kohti inhimillisempää työkulttuuria! Tartu tilaisuuteen ja ole osa muutosta. Tämä teos ei tee sinusta täydellistä johtajaa, mutta auttaa sinua kehittymään avoimemmaksi, itsensä hyväksyvämmäksi ja ymmärtävämmäksi johtajaksi – paremmaksi versiona itsestäsi.

Kirjan hinta on 40€ (sis alv 10%) + postituskulut. 

Jätä ennakkotilauksesi täältä

Olemme yhteydessä kaikkiin ennakkotilauksen tehneisiin kun kirjan toimitusaikataulu on selvillä. 

bottom of page