top of page
IMG_0007_1_1_edited.jpg

Webinaari 21.3.2023 9-10:00
Miksi ihmiskäsitys syö kulttuurin aamupalaksi ja strategian lounaaksi? 

Johtamise-ihmiskasitys.png

Tiedätkö millaista ihmiskäsitystä kulttuurinne ilmentää?

Jokaisessa organisaatiossa on joko tietoisesti tai tiedostamatta omaksuttu jonkinlainen ihmiskäsitys. Se vaikuttaa kaikkeen tekemiseen ja muovaa yrityskulttuuria. Yrityskulttuuria ja johtamiskulttuuria kehitettäessä ei ole yhdentekevää millaiseen ihmiseen organisaatiossanne uskotaan.

Tule kuulemaan, millainen ihmiskäsitys johtaa parempaan työtyytyväisyyteen ja toiminnan tuottavuuteen. Pahimmillaan epäterve ihmiskäsitys aiheuttaa motivaation laskua, tehottomuutta ja vastuun ulkoistamista. Kun ihmistä kohdellaan ihmisenä, hän tekee parhaansa.

Webinaarissa 21.3. klo 9:00-10:00 käsittelemme
Elina Aaltolainen-Harjuojan johdolla
 muun muassa:

Mikä ihmeen ihmiskäsitys?

Kulttuuri ilmentää vallitsevaa ihmiskäsitystä

 Miten nostaa ihminen yrityskulttuurin keskiöön?

Inhimillinen ihmiskäsitys on tulevaisuuden johtajan tärkein kyvykkyys. Tule kuulemaan miten vallitseva ihmiskäsitys vaikuttaa johtamiseen parhaimmillan parantaen työtyytyväisyyttä ja tehokkuutta.
Pahimmillaan epäterve ihmiskäsitys aiheuttaa motivaation laskua, tehottomuutta ja vastuun ulkoistamista. Kun ihmistä kohdellaan ihmisenä, hän tekee parhaansa. Organisaatiossa vallitseva - tiedostettu tai tiedostamaton - ihmiskäsitys vaikuttaa johtamiseen ja työntekijäkokemukseen.

Jokaisessa organisaatiossa on omaksuttu jonkinlainen ihmiskäsitys. Vallitseva ihmiskäsitys näkyy organisaation kulttuurissa, niin rakenteissa, ohjauksessa, toimintatavoissa sekä siinä miten toinen toisiimme arjessa suhtaudumme. 

Yrityskulttuuria ja johtamiskulttuuria kehitettäessä ei ole yhdentekevää millaiseen ihmiseen organisaatiossanne uskotaan.

On aika nostaa ihminen johtamisen keskiöön. Pysyvä muutos johtamis-kulttuuriin saavutetaan johtamisen ihmiskäsitystä muuttamalla. Kun ihmiskäsitys muuttuu, myös työyhteisön kulttuuri muuttuu.  

Register to webinar

Ilmoittaudun mukaan webinaariin!

Kiitos ilmoittautumisesta!

bottom of page